A szakkereskedésünkben kapható büfékocsik és elárusító kocsik a H.A.C.C.P. minősítési rendszer kialakításához megfelelnek.

Magyarországon több éve egyedüliként árusítjuk a Niew H13 és H20 típusokat.
Európa számos országában működnek sikeresen.
Az új Niew büfékocsik megfelelnek az Európai Irányelvekben rögzített előírásoknak.
Az új büfékocsik eltérő és változatos mérete lehetőséget ad különböző tevékenységek professzionális gyakorlására.
Minőségi berendezések, felszerelések segítik az üzemeltetők megfelelő munkavégzését.
Felméréseink szerint azok a vállalkozások, akik cégünknél vásárolták "guruló, mobil" üzletüket, többszörös forgalmat bonyolítanak le, mint korábban.
Természetesen nem csak mobil büfékocsikat kínálunk érdeklődőinknek, hanem telepített büféket is.

A telepített büfék is rendelkeznek bizonyos mobilitással.
Többféle profilú büfékocsit forgalmazunk és gyártunk.
  1. Klasszikus pecsenyesütő.
  2. Gyros és más.
  3. Lángos és palacsinta.
  4. Kürtős kalács.
  5. Finom pékáru.
  6. Fagylalt készítő.
  7. Delicatesse.
  8. Hentes és füstölt áru.
  9. Édességek üzlete.
  10. Zöldség-gyümöcs.

Ajánljuk továbbá rendezvények sikeres lebonyolításának segítségeként (catering service).
Cégünk dolgozói szakértelemmel állnak megrendelőink és vásárlóink rendelkezésére.

A büfékocsik felszereléseit az illetékes ÁNTSZ és az Állategészségügyi Ellenőrző Szakhatóság előírásainak megfelelően állítjuk össze.
A felszerelések közé tartozik a 2 medencés mosogató saválló bevonattal, a szintén saválló kézmosó, keverőszelepes csapok, 220 V-os bojler, friss víztartály, szennyezett vizes tartály, 12 V-os szivattyú, 220/12 V-os átalakító, 220 V-os villamossági rendszer, 60 cm-es h munkapult.
A beépíthető és pultra helyezhető berendezések optimális megválasztásához élelmiszeripari szakmérnökök segítik a vásárlóinkat.
A berendezéseket, a választott tevékenység elvégzéséhez (pl. Gyros sütő büfékocsi) ajánljuk, illetve építjük be a büfékocsikba.
Szakkereskedésünkben megrendelhetők a professzionális büfékocsi berendezések a kürtős kalács sütő géptől a dagasztógépeken, nagy és kiskonyhai berendezéseken át, a gázüzemű gyros sütőig.
Továbbiakban szeretnénk a tisztelt figyelmükbe ajánlani 2006 évi sikerdíjas fejlesztésünket a Cooly-mer 2000 , Cooly-mer 2200 típusú elárusító kocsikat.
A Cooly-mer 2000 és a Cooly-mer 2200 alkalmas :
hot-dog, hamburger, meleg és hideg szendvics, pizza, főtt és sült kukorica, gyros, szelet húsok és egyéb más finomság készítésére.

A Cooly-mer 2000 és a Cooly-mer 2200 felszereltségei között rendelhető a saválló koracél kivitel, bojler, kézmosó, világítás, elektromos és gáz üzemű rostlap sütő, mikrohullámú sütő, melegen tartó, hot-dog készítő gép, GN edények.
A Cooly-mer típusú elárusító kocsik szakhatósági hozzájárulásához szükséges igazolásokat vásárláskor díjmentesen veheti át minden vásárlónk.
  MERETEI - Büfékocsi és elárusító kocsi szakkereskedés - 2005 - IT Számítástechnikai Információs Iroda